Hout zagen en kloven

Zoals iedereen weet is het op lengte zagen en het kloven van het kachelhout een zware klus. Er wordt dan ook vaak gezegd aan het hout kun je je twee keer warmen. De machinale kluif machines hebben wel wat verlichting gebracht maar ook dit blijft nog altijd een  tijd rovende klus.

20151114_104051_resized20151114_104108_resized

Wij kunnen U nu helpen met onze zaag/kloof machine. Wij kunnen bij U op locatie (mits voldoende ruimte) het hout op lengte komen zagen en meteen kloven, dit kan ook in het bos. U hoeft alleen maar te zorgen voor het hout. Wij kunnen hout verwerken tot een diameter van 30 cm. Ook moeilijk te kloven hout is voor ons geen probleem. De machine heeft een capaciteit van 4-8 m³ per uur. Dit is mede afhankelijk van de houtsoort, dikte en zaaglengte.

Mocht U geen of te weinig ruimte hebben dan is het ook mogelijk om het hout naar ons te brengen en het hier te zagen en te kloven, U betaald dan alleen het uurtarief. U kunt het hout dan in de door U gewenste box of aanhanger doen en dan weer mee naar huis nemen.

Voor meer info kunt U altijd contact met ons opnemen via 06-20587333 of via ons contactformulier.

Ons werkgebied is Noord en Midden Limburg, en zuidoost Brabant

 

Geen zin in het gedoe met bomen kappen, klein zagen en kloven, maar wel heerlijk genieten van de warmte en geknetter van brandend hout. Geen nood: Wij leveren U ook kant en klaar haardhout. Meer info, bel of mail even.

20151120_092411_resized

Belangrijke tip, laat jaarlijks uw schoorsteen vegen, dit voorkomt schoorsteenbrand en veel schade en overlast.

Goede schoorsteenveger nodig? Klik hier